سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دوستیِ دنیای پست را از قلبم برکَن که از آنچه نزد توست، باز می دارد و مانع جستجوی وسیله رسیدن به تو می گردد و نزدیک شدن به تو را از یاد می بَرَد. [امام سجّاد علیه السلام ـ در دعایش ـ]
پیوند دوستان
 

بیا فور مدیا
اریان 2233
موزیک هان
ستاره
ارسلان
ایوان باند
بهنام بانی
شادونه
لاوین
تاب ناز
نگین تک
تنهایی
ناز وب
جوان تو موزیک
دلنا
ناز گل
پارسی ناز
موزیک وان
آمازیگ
بیوگرافی ماکان باند
حمید هیراد
حمید هیراد
دانلود آهنگ غمگین
نازدونه
ناز گل
فان جدید
پونک
فان دون
دوستی ها
بروز ی ها
دانسته ها
عکس روز
قهر
نار دونه
رد گذر
ناز فان
تخفیفان
می فان
نگاه من
پردیس
ساتان
دبیر
پارسی دون
آموزگار
جدیدترین ها
تاپ ناز
آریانیا
تدبیر
برترین ها
نیاز
جهان موزیک
مدیا تک
سخا موزیک
استار گیم
رز ناز
زیبا تک
پوربابا
یاسل
چاپ تک
کلبه تک
دانلود آهنگ مذهبی
دیس لاو
فول آلبوم حامد همایون
روزگار
ارس ناز
بازاری
بازی ها
سایبان
نیاز ها
تک وب
فارس تک
بی قراری
پانی تک
صیاد شب
سخا موزیک
دنیای زیبا
موزیک به روز
بیا فور موزیک
فرشته ها
پاپ موزیک
شهر جم
دلداده ها
ندونسته
دانسته
خودرو
بیاتو تقریح
دیار موزیک
پارافیل
پارچه تک
نمکستان
ماکان باند
ماکان باند
مهدی جهانی
مهراب
هوروش باند
دانلود فیلم ایرانی
نمونه سوال
فراز چت
پارسی وان
ایران ترانه
ای فیلم
لاین موی
طرفداری
شادترین
برتر روز
اصلاح
خبر روز
صدا موزیک
تک موزیک
پاییزان
نوشته ها
فایل جدید
انلاین یار
وب تیک
بیا تو مدیا
ناوال 98
دانلود آهنگ خارجی
دانلود آهنگ ترکی
دانلود آهنگ کردی
دانلود آهنگ ایرانی
دانلود تک آهنگ
دانلود آلبوم
دانلود آهنگ جدید دانلود آهنگ محسن لرستانی لینک مستقیم ماکان بند دیسلاو مهراب تی ام بکس موزیک ایرانی دانلود آهنگ دانلود موزیک ویدیو دانلود آهنگ کردی دانلود آلبوم ریمیکس دانلود آهنگ کودکانه دانلود آهنگ دیس لاو دانلود آهنگ میلاد راستاد دیس لاو

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :16
بازدید دیروز :114
کل بازدید :116364
تعداد کل یاداشته ها : 244
04/2/8
12:43 ص

انواع کسب و کارها: 5 نوع مختلف کسب و کار را بشناسید


 

  • انواع کسب و کارها: 5 نوع مختلف کسب و کار را بشناسید

    انسان ها همیشه به دنبال این پرسش بوده اند که واقعا موسیقی کلاسیک تاثیری در زندگی آنها خواهد داشت. در این نوشته با ما همراه باشید تا جواب بسیار خوبی برای این پرسش همیشگی بگیرید.

    موسیقی کلاسیک

    انسان، آهنگ‌ساز است – همیشه بوده، و همیشه خواهد بود.

    گذشته از این، آهنگ‌مبادله‌کن هم هستیم: قرن‌ها پیش از آن که نوجوان‌ها برای هم نوار کاست ضبط کنند یا مثل این روزها روی اینترنت برای هم موسیقی بفرستند، بشر به واسطه موسیقی ارتباط برقرار می‌کرد. انسان نخستین آخر روز، خسته از دویدن و شکار، با دیگران دور آتش می‌نشست و آواز می‌خواند. نیاکان ما همین کار را می‌کردند. جهان را این‌گونه می‌فهمیدند. و از این طریق یاد می‌گرفتند چگونه زندگی کنند.

    در نتیجه موسیقی همچنان از از بنیادهای موجودیت ما به عنوان انسان است. اما در دنیای امروز که آدم‌ها از هم دورند و صبح تا شب در حال دوندگی، کی حوصله و فرصت دارد که هر روز بنشیند و به یک قطعه موسیقی مشخص گوش کند؟ حرف من این است که از قضا در این روزگار بیش از هر وقت به فضای احساسی موسیقی – به خصوص موسیقی کلاسیک – نیاز داریم.

    مطالعات علمی بیش از پیش نشان داده که “رسیدگی به خود” فواید بی‌شماری برای سلامتی روان و خوشنودی ما دارد.

    اما من یکی هرگز با فعالیت‌هایی مثل مدیتیشن و یوگا ارتباط برقرار نکرده‌ام. ورزش هم نمی‌کنم، با اینکه دوست دارم بکنم. قهوه و قند هم که می‌دانم ضرر دارد زیاد می‌خورم. از بیشتر کارهایم هم عقب‌ام. بنابراین جای تعجب ندارد که این موقع سال احساس درماندگی می‌کنم. اول هر سال به خودم می‌گویم امسال فلان کار را می‌کنم، و آخر سال که می‌شود می‌بینم نکرده‌ام – و طبعا این ماجرا حالم را خراب می‌کند.

    همه این‌ها را گفتم که بگویم حتی من با این شخصیت هم توانسته‌ام روزی چند دقیقه بنشینم و یک قطعه موسیقی گوش کنم و زیرورو شوم. من از بچگی ویولن می‌زدم و چندین سالی است در حوزه موسیقی می‌نویسم و برنامه می‌سازم. اما معجزه موسیقی کلاسیک روزانه را تازه کشف کرده‌ام – بعد از دو سال پرتلاطم که کار و بچه کوچک و نگرانی‌های دیگر فرسوده‌ام کرده بود و باید به دیگران وانمود می‌کردم که خوبم. به‌طور خلاصه، وضع روحی خوبی نداشتم. و هر راهی امتحان می‌کردم بن‌بست بود.

    تحقیقات علمی نشان می‌دهد که “رسیدگی” مرتب به احوالات شخصی فواید بی‌شماری برای آرامش و سلامت روان آدم دارد

    موسیقی همیشه صدایی بود که در پس‌زمینه کارهایم بود. اما وقتی عادتم را عوض کردم و گوش کردن به موسیقی یکی از آیین‌های مهم روزانه‌ام شد، بلافاصله اثرش را در روحیه‌ام دیدم. برای خودم یک فهرست ماهانه موسیقی کلاسیک درست کردم که روزی یک قطعه مشخص گوش کنم. سوار مترو که می‌شدم، به جای اینکه بلافاصله موبایل را در بیاورم و غرق فیسبوک و اینستاگرام بشوم، هدفون‌ام را می‌گذاشتم و قطعه‌ای که قبلا انتخاب کرده بودم پخش می‌کردم. واقعا باعث آرامش بود.

    هر روز منتظر بودم وقتش برسد و قطعه آن روز را گوش کنم. بعد با خودم فکر کردم اگر همین کار ساده و همین رسیدگی مختصر به روح، این‌قدر حالم را بهتر کرده، شاید حال دیگران را هم بهتر کند. فکر کردم شاید بتوانم با عشق دیرینه‌ام به موسیقی کلاسیک کاری بکنم. فکر کردم این گنجینه عظیم آوایی را که برای بسیاری آشنا نیست با کمی داستان و اطلاعات برایشان آشنا کنم، یادشان بیاورم که این موسیقی هم سازنده‌ای داشته که آدمی بوده مثل من و شما، شاید حتی با دغدغه‌هایی مثل من و شما.

    به جای اینکه در شبکه‌های اجتماعی بچرخید، موسیقی گوش کنید و اثرش را روی روحیه‌تان ببینید

    از کجا شروع کنیم؟

    موسیقی کلاسیک از آن دست هنرهاست که به دلایل مختلف به نظر می‌رسد مال یک گروه خاص و “نخبه” است – مثل یک مهمانی که فقط آدم‌های خاص دعوت‌اند. این تصور عجیب و دردناک است، چون موسیقی کلاسیک منبع یکی از مستقیم‌ترین تجربه‌های حسی آدمیزاد است. بی‌دلیل نیست که از صحنه‌های حماسی گرفته تا صحنه‌های غم‌بار، هرجا می‌خواهند احساسات مخاطب را برانگیزند یا تشدید کنند، از موسیقی کلاسیک استفاده می‌کنند.

    از طرف دیگر، بارها برایم پیش آمده بود که دوست و آشنا بخواهند قطعه‌های کلاسیک بهشان معرفی کنم. گاهی درخواست‌شان مشخص و دقیق بود: موسیقی برای موقع درس‌خواندن، موسیقی برای آرام کردن نوزاد، قطعه‌ای که نظر پدر و مادر همسر را جلب کند، قطعه‌ای که به درد ورزش یا استراحت یا رانندگی بخورد. یک بار آقایی که در کافه نزدیک خانه‌ام کار می‌کند گفت آهنگ‌هایی معرفی کنم که به درد شیفت غروب بخورد. مثال از این دست زیاد دارم. بیشترشان چیزی شبیه این می‌گفتند: “دیروز آهنگی در تلویزیون/سینما/تبلیغ/رادیو شنیدم که فکر می‌کنم موسیقی کلاسیک بود. خیلی خوب بود. من که از موسیقی کلاسیک سر در نمی‌آورم، ولی دوست دارم آشنا بشوم و گوش کنم. فقط نمی‌دانم از کجا شروع کنم.”

    نت موسیقی

    پرسش “از کجا شروع کنم” واقعا پرسش مهمی است، به خصوص در این دوران که فن‌آوری سازوکار مرسوم صنعت موسیقی را هم مثل خیلی چیزهای دیگر دگرگون کرده. شکی نیست که از بین رفتن الگوهای جاافتاده درآمدزایی در موسیقی، وضع بسیاری هنرمندان و ناشران را بدتر کرده. اما پدیدآمدن سرویس‌هایی مثل اسپاتیفای و اپل-میوزیک دروازه‌ای جدید به رویشان گشوده که هم هیجان‌انگیز است، هم باعث دموکراتیک‌تر شدن فضا شده. ده سال پیش تصور دسترسی به چیزهایی این روزها با یک کلیک در اختیارمان است، غیرممکن بود. امروز هرکس با یک خط اینترنت معمولی می‌تواند به دنیایی از موسیقی پا بگذارد که پیش از این جولانگاه اختصاصی کسانی بود که در این حوزه وارد بودند و امکان مالی بهره بردن از آن را داشتند.

    مشکل اینجاست که این اقیانوسی که با یک کلیک پیش روی آدم ظاهر می‌شود، ترسناک – و گاه حتی فلج‌کننده – است.

    بنابراین من تصمیم گرفتم یک نقشه‌راه یا راهنما بنویسم، نه به‌عنوان تاریخ موسیقی کلاسیک، بلکه برای معرفی گنیجنه موسیقی‌هایی که خودم دوست دارم. بخش قابل‌توجهی از آن ساخته و پرداخته زنان است، و هنرمندانی که عملا از تاریخ موسیقی حذف شده‌اند – آهنگ‌سازان غیرسفیدپوست، آهنگ‌سازان هم‌جنس‌گرا و تراجنس، آهنگ‌سازان توان‌یاب (مگر بتهوون بعضی از شاه‌کارهایش را وقتی کر بود ننوشت؟)، آهنگ‌سازانی که مشکل روحی داشتند یا دارند، آهنگ‌سازانی که مشکل اعتیاد داشتند، یا برای گذران زندگی ناچار بودند کارهای دیگر بکنند، از رانندگی و لوله‌کشی گرفته تا نامه‌رسانی و فروشندگی، و با همه این اوصاف، به رغم همه سختی‌ها، ادامه دادند و ساختند که ما گوش کنیم و لذت ببریم – و شاید رستگار شویم.

    هرکس با هر شخصیت و سبک زندگی بالاخره می‌تواند چند دقیقه موسیقی کلاسیک گوش کند

    به نظر من شاهکارهای موسیقی عامل هم‌دلی‌اند: کمک می‌کنند سفر کنیم، بی‌آنکه به زندگی دیگران یا عصرهای دیگر برویم. از این مهم‌تر این‌که محکم و استوارند: می‌توانید در هر موقعیتی که زندگی‌تان دارد به کارشان بگیرید. بیخود فکر نکنید که “سواد” موسیقی کلاسیک دارید یا نه، یا بلدید “درست” گوش کنید یا نه. این حرف‌ها الکی است. برای گوش دادن به موسیقی کلاسیک هیچ چیز جز گوش لازم ندارید.

    می‌توانید در مترو و تاکسی گوش کنید، یا وقتی پیاده می‌روید. می‌توانید اول صبح که باید بچه‌ها را حاضر کنید بگذارید آن پشت برای خودش پخش شود، یا وقتی غذا درست می‌کنید، ایمیل جواب می‌دهید، ظرف می‌شورید. مهم نیست موقعی که آن دکمه را می‌زنید که آهنگ پخش شود می‌خواهید چه کار کنید. به نظر من کمتر چیزی در زندگی هست که موسیقی کلاسیک کامل‌تر و قشنگ‌ترش نکند. موسیقی کلاسیک موسیقی زندگی است – موسیقی “بهتر زندگی کردن” است.


    وبگردی سایت کسب و کار بازده

    نویسنده: کلمنسی برتن هیل


    خبرخوان هفته